Şehit Hüseyin Yırtıcı İlkokulu

WEB https://sehithuseyinyirticiilkokulu.meb.k12.tr
Adres : BAHÇELİEVLER MAH. DEĞİRMENLER CAD. NO 12 ERZİN / HATAY
VİZYON : İstiyoruz ki… Kendilerini sürekli yenileyen, okuyan, araştıran nesillerin yetişsin, İstiyoruz ki… Bütün öğrencilerin akla ve bilime dayalı sağlıklı ve huzurlu bir eğitim ortamında hayata ve bir üst öğrenime hazırlansın, İstiyoruz ki… Dünü bugüne, bugünü yarına bağlayan köprülerin kurulduğu; yönetici, öğretmen, personel, öğrenci ve velilerin elbirliği ile çalıştığı çevrede, bölgede ve ülkede model bir okul olalım.
MİSYON : 1. Bütün öğrencilerimizi Atatürk İlke ve İnkılâpları çerçevesinde bir üst öğrenime ve hayata hazırlamak, 2. Çağımızın gereklerine ve teknolojik gelişmelere uyum sağlayan bireyler yetiştirmek, 3. Öğrencilerimizi ruh ve beden sağlığı yerinde kendisine güvenen girişimci, sorunlarının üstesinden gelebilen mutlu ve sağlıklı bireyler olarak yetiştirmektir.
BAŞARILAR :

Kütüphane Kitap Sayısı :1900
Saatler : Sabah 08.30 ders başlama 11:40-12.20 öğle arası 13.50 ders bitişi
Servis :
Ulaşım : Özel araç ve yürüyerek.
Yerleşim Yeri : 40.000 nüfuslu Dörtyol, Osmaniye ve Adana sınırlarında bulunmaktadır. Dörtyola 15 km, Osmaniyeye 18 km, Adanaya 90 km mesafededir.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : OKULUMUZ HATAY İL MERKEZİNE 106 KM MESAFEDE, İLÇE MERKEZİNDEDİR
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :